Désirée Niekus is voorzitter van de Stichting Gooische VrouwenZaken. Foto: Jocelyne Moreau Photography
Désirée Niekus is voorzitter van de Stichting Gooische VrouwenZaken. Foto: Jocelyne Moreau Photography

Gooische VrouwenZaken: Inspiratie voor vrouwen

Algemeen

LAREN - Gooische VrouwenZaken start donderdag 3 september het nieuwe seizoen met een bijeenkomst. Deze keer is het thema 'Ethiek'.

De community voor vrouwen is er niet alleen voor zakenvrouwen, zoals de naam wellicht doet denken. "Het is voor iedere vrouw die zich wil laten inspireren. Oorspronkelijk opgezet juist voor vrouwen die niet werken en na het naar school brengen van de kinderen eens iets anders wilden", aldus Désirée Niekus.

Vriendin
"In het begin, in 2012, hadden we alleen ochtendbijeenkomsten. De vrouwen die daar kwamen wilden ook wel eens een werkende vriendin meebrengen, dus nu houden we ook 's avonds bijeenkomsten."

Zoals de eerste dit seizoen, die donderdag 3 september om 19.30 uur begint en waar de deelneemsters ook vooraf kunnen komen eten. "Dat is leuk, want dan kun je elkaar alvast een beetje leren kennen."

Bijeenkomsten
Désirée is de voorzitter van de Stichting Gooische VrouwenZaken die uiteindelijk is opgericht en die ervoor zorgt dat er regelmatig bijeenkomsten voor vrouwen in het Brinkhuis worden georganiseerd.

"Vrouwen die een stap verder willen in het leven worden geïnspireerd door andere vrouwen die deze stap al hebben gemaakt. Het is trouwens voor vrouwen van alle leeftijden: jonge vrouwen die nog volop bezig zijn met een carrière en/of met een gezin en oudere vrouwen die juist wat meer tijd hebben of een nieuwe stap willen zetten."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant