Zes taarten voor de bewoners en vrijwilligers van het Papageno Huis in Laren.
Zes taarten voor de bewoners en vrijwilligers van het Papageno Huis in Laren.

Valentijnstaarten VVD voor Papageno en serviceclubs

Algemeen

LAREN/BLARICUM - De VVD viert Valentijnsdag door taarten uit te delen aan lokale projecten die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet. In Laren werd het Papageno Huis daarom gisteren bezocht.

Wethouder Ton Stam overhandigde samen met raadslid Désirée Niekus zes taarten. "Het Papageno Huis is een prachtige locatie voor kinderen met autisme. Kinderen leren daar zelfstandig wonen onder goede begeleiding van professionals."

"Het Papageno Huis is opgezet voor kinderen uit alle lagen van de bevolking en ze komen dan ook vanuit heel Nederland hier wonen. Met heel veel vrijwilligers is dit huis een groot voorbeeld voor de vele instellingen in Nederland. Een voorbeeld om mensen, ook met een handicap, volwaardig mee te laten doen in de maatschappij."

Blaricum
De VVD in Blaricum huldigde de vrijwilligers van Rotary Club Blaricum Centaurea en Lions Club Blaricum Laren. "Zij hebben dit verdiend omdat zij zich al jaren met enthousiasme inzetten voor goede doelen door activiteiten in het dorp te organiseren."

"Deze evenementen worden goed bezocht, waarmee Blaricum goed op de kaart gezet wordt. Bovendien dragen ze bij aan de sociale cohesie in het dorp: beide organisaties kiezen elk jaar goede doelen om te steunen via bijvoorbeeld hun loterij."

"Deze initiatieven worden jaarlijks door veel vrijwilligers georganiseerd en daarvoor verdienen zij dit hart onder de riem", aldus de Blaricumse VVD en de leden van de VVD in Provinciale Staten.

De taart in Blaricum ging naar Rotary Club Centaurea en Lions Club Blaricum Laren.

Uit de krant