Afbeelding

Zeskamp KPJ Eemnes dit jaar op Noordersingel

Algemeen

EEMNES - De zeskamp van de KPJ Eemnes zal dit jaar niet op haar gebruikelijke locatie plaatsvinden. Dit jaar vindt de zeskamp vanaf 13.00 uur plaats op de Noordersingel 26. Dit is het terrein van de oude manege Schilknecht, gelegen naast ZVS. Van 19.00 tot 0.00 uur is er na de zeskamp nog een feest.

Normaal gesproken wordt de zeskamp altijd georganiseerd op de ijsbaan van Eemnes. Helaas is de regen van de eerdere dagen nog niet weggelopen en is de ijsbaan nog te nat om het evenement hier plaats te laten vinden.

Jaarlijks
De zeskamp is het jaarlijkse evenement van de KPJ Eemnes. Dit jaar zal dat plaats vinden op donderdag 5 mei. Hierbij zullen 22 teams 6 spellen tegen elkaar spelen. De dag wordt afgesloten met de band StreetBeats en een dj.

Er is op deze dag mooi weer voorspeld en iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje te komen kijken naar de spelen of in de avond het feestje mee te vieren.

Kinderen
Ook voor de kinderen is er het nodige vermaak geregeld. Zo is er een springkussen en is brandweer Eemnes aanwezig. De toegang is gratis.

Uit de krant