Wethouder Wim van der Zwaan opende vorig jaar het Oktoberfest door het eerste biertje uit het vat te tappen
Wethouder Wim van der Zwaan opende vorig jaar het Oktoberfest door het eerste biertje uit het vat te tappen

Opgeven talentenjacht Oktoberfest voor kids kan nog tot vrijdagochtend

Algemeen

LAREN – De lederhosen en dirndls kunnen aankomend weekend weer uit de kast gehaald worden. Voor de vierde keer wordt namelijk het Oktoberfest in Laren georganiseerd. Zaterdagavond staat zoals gewoonlijk in het teken van bier en Duitse schlagermuziek. De herfstmarkt op zondag is vervangen door een familiedag.

 "De herfstmarkt liep niet meer zo goed. We hebben daarom besloten om deze dag voor jongeren te organiseren. We willen graag alle doelgroepen bedienen", legt Smit uit. De familiedag begint met een show voor de allerkleinsten die verzorgd wordt door Fix Entertainment. Daarna wordt de talentenjacht 'Talent in de Tent' georganiseerd.

Inschrijven
Voor deze talentenjacht kunnen kinderen tussen de acht en vijftien jaar zich inschrijven. "Iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit wat je doet, zolang het maar realiseerbaar is in de tent", legt Stephan Theebe uit. "Er zijn tot nu toe zang- en dansacts aangemeld. Tot en met vrijdagochtend 3 oktober kunnen jongeren zich nog inschrijven."

Voor zaterdagavond zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Dat de kaartverkoop minder snel gaat als voorgaande jaren baart de organisatie geen zorgen. "Die kaarten gaan wel op. Via de website www.oktoberfest-laren.nl kunnen de laatste kaarten gekocht worden", aldus penningmeester Frank Smit.

Lees meer in het BelNieuws

Uit de krant