De Naarderstraat is wel sfeervol verlicht.
De Naarderstraat is wel sfeervol verlicht.

Laren nog niet hét kerstdorp van 2014

Algemeen

LAREN - "Het was misschien een beetje te ambitieus", zegt Alex Oostvogel. Hij doelt hierbij op de uitspraak van Bijzonder Laren om in 2014 hét kerstdorp van Nederland te worden.

"We hebben er wel alles aan gedaan, we hadden zelfs al een leverancier gesproken, maar we hebben het geld eenvoudigweg nog niet."

Naarderstraat
De winkeliers van de Naarderstraat besloten daarop zelf hun eigen verlichting te bekostigen en de straat in feestsfeer te brengen. "We zetten altijd ons beste beentje voor", zegt voorzitter Roland de Jong van de winkeliersvereniging van de Naarderstraat.

"Onze straat is natuurlijk ook best bijzonder. Hier zitten weinig ketens en we hebben dus eigenlijk allemaal unieke winkels. Daar zijn we heel trots op. We liggen wel een beetje uit het hart van Laren en daarom is het des te belangrijker dat we laten zien dat wij er zijn."

Volgend jaar
De Jong heeft er alle vertrouwen in dat volgend jaar de Stichting Bijzonder Laren er wel voor zal zorgen dat het dorp prachtig verlicht zal worden. "Ze zijn nog maar net bezig."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant