Afbeelding

34e keer Hemelvaarttoernooi bij The Smashers

Algemeen

LAREN - Volleybalvereniging The Smashers houdt op donderdag 14 mei, Hemelvaartsdag, voor de 34e keer op de velden van de sportvereniging sv LAREN '99 een recreatief volleybaltoernooi.

Met de organisatie van dit toernooi wil volleybalvereniging The Smashers het spelen van volleybal promoten en de deelnemers laten genieten van een gezellige en sportieve dag.

Met extra jeugdactiviteiten, waaronder een clinic, wil de club van deze 34e editie van het toernooi weer een fantastische dag maken.

Recreantenteams
Het toernooi staat open voor recreantenteams in diverse categorieën: gemengd, mannen, vrouwen en jeugd vanaf 12 jaar. De prijs voor deelname bedraagt per team 20 euro. Vorig jaar deden aan het toernooi 52 teams mee met bijna 400 deelnemers.

Voor de meest originele naam en de fraaiste/gekste outfit stellen de organisatoren leuke prijzen beschikbaar. Een deskundige jury kiest de winnaars.

Inschrijven kan op de website van de club: www.smashers.nl. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur in de kantine van het clubgebouw.

Uit de krant