De feestelijke heropening van Jumbo in Laren.
De feestelijke heropening van Jumbo in Laren.

Feestelijke heropeningsactie bij Jumbo

Algemeen

LAREN - De Jumbo aan Plein 1945 in Laren is gisteren feestelijk heropend na een verbouwing.

Om dit te vieren krijgen klanten tot en met zaterdag bij een besteding van 25 euro of meer een gratis vers gebakken appeltaartje.

Rigoureuze veranderingen
Onder leiding van ondernemerspaar Patricia Klaster en Patrick van Veldhuizen hebben rigoureuze veranderingen plaatsgevonden. Naast de warme uitstraling van de winkel zijn er veel producten toegevoegd en wordt de nadruk gelegd op service.

Ook het winkeloppervlak is groter geworden. "Vooral met de versafdeling onderscheidt Jumbo Van Veldhuizen zich van andere supermarkten", stelt het paar.

Luxe markt
"Het is een soort overdekte luxe markt met biologische producten die overal zijn terug te vinden. Ook is er schepvis, kun je sinaasappelen zelf vers persen, heeft Jumbo sushi opgenomen in het assortiment, is er een speciale tafel met bijzondere lekkernijen en is er een zeer ruim assortiment kazen toegevoegd, vergelijkbaar met de kaasspecialist."

Nieuw is de zelfscan. Heel simpel, en een kaart is niet nodig. Tas in de kar, boodschappen scannen en - voor het persoonlijke contact - afrekenen bij de kassa.

Patricia: "Wij gaan voor 100 procent tevreden klanten en Jumbo garandeert de laagste prijs, ook in Laren."

Uit de krant