Het bestuur van GroenLinks.
Het bestuur van GroenLinks. Foto: Larisa Landré

Nieuwe bestuursleden GroenLinks

Politiek

LAREN/BLARICUM - Het bestuur van GroenLinks Huizen-Laren-Blaricum nu op volle sterkte met drie nieuwe bestuursleden. De partij heeft drie nieuwe krachten.

Na een flink aantal jaren waarin voorzitter Ben Wichers Schreur en penningmeester Els Hogeweg de kar alleen hebben getrokken, zijn nu ook Evert Landré, Marjon Landré-Boekschoten en Bloem Damen tot het bestuur toegetreden.

Ledenvergadering
Landré deed dit al in januari als secretaris a.i., Landré-Boekschoten en Damen zijn sinds de algemene ledenvergadering van de afdeling op 19 juli benoemd als algemene bestuursleden.

Damen gaat zich specifiek richten op de portefeuille Campagne. Samen met campagneleider Larisa Landré hoopt ze een mooi resultaat in de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 neer te zetten. "GroenLinks wil zich inzetten voor een sociale, gevarieerde samenleving. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen". aldus Damen.

Mee doen
"Als moeder, als kostwinner, als minder-valide, als voormalig lid van de WMO raad, als mens weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mee te kunnen doen en gezien en gehoord te worden. Daarom ben ik lid van het bestuur van GroenLinks geworden en hoop ik dat wij in maart 2018 het verschil kunnen gaan maken." 

Ondanks dat GroenLinks Huizen-Laren-Blaricum nu een vijfkoppig bestuur heeft, staan er nog steeds vacatures open. Voorzitter en penningmeester hebben al enige tijd geleden aangegeven ruimte te willen maken voor vers bloed, en de secretaris kan zijn ad interim-rol vervullen tot maart 2018.

Uit de krant