Foto: gemeente Blaricum
Foto: gemeente Blaricum
Update

De dialoog gaat verder in Blaricum

Buurt / wijk

BLARICUM - Hoe nu verder met Blaricum? Dat is zaterdag 21 januari de insteek van Dialoog Blaricum.

De Blaercom is de thuishaven van deze vervolgbijeenkomst op de B100-bijeenkomst, die op 24 september 2016 plaatsvond. Volgende week zaterdag staan tussen 10.00 en 13.00 uur elf onderwerpen op het menu. De aanwezigen worden in groepen verdeeld. Uiteindelijk moet een goed beeld ontstaan van wat de Blaricummers kunnen en willen doen.

Authentiek
Behoud van het dorpskarakter en identiteit, bereikbaarheid en openbaar vervoer, Blaricum authentiek, de burgerraad en communicatie tussen gemeente en inwoners zijn enkele thema's die de revue passeren. Dialoog Blaricum wil nu voortborduren op het gesprek van vorig jaar. Inmiddels is een enquête gehouden onder veel inwoners, er is gesproken met ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Samenlevingskracht
Het uiteindelijke doel van Dialoog Blaricum is het behoud van de identiteit van het dorp en het versterken van de samenlevingskracht. "Het is vooral de gemeenschap die daaraan kan bijdragen. Wij vinden uw mening en bijdrage daarom erg belangrijk", klinkt het uitnodigend.

Aanmelden
Iedereen mag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn. Aanmelden moet voor donderdag 19 januari gebeuren. Dat kan bij Marjolein van der Marel. Meer informatie op www.blaricum.nl.

Update
De bijeenkomst is vanwege te weinig aanmeldingen verplaatst naar 8 april.

Uit de krant