De dames van Rotaryclub Blaricum-Centaurea en vertegenwoordigers van de goede doelen.
De dames van Rotaryclub Blaricum-Centaurea en vertegenwoordigers van de goede doelen. Foto: Bob Awick

Opbrengst Midwintervuur overhandigd

Mensen

BLARICUM - De opbrengst van het Midwintervuur van begin dit jaar is gisterenavond door de dames van Rotaryclub Blaricum-Centareau overhandigd aan de goede doelen. Dit jaar was de opbrengst 18.000 euro.

De Rotaryclub kiest altijd twee goede doelen om de opbrengst aan te besteden. Dit jaar was het lokale doel Turnvereniging Vlugheid en Kracht. De vereniging heeft tijdens het Midwintervuur ook een demonstratie gegeven.

Turntoestellen
De club klimt op dit moment uit een financieel dal en kan hard nieuwe turntoestellen gebruiken en kreeg een cheque van 7.000 euro om hier aan te besteden.

Een cheque van 11.000 euro ging naar de Stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor de meer dan 40.000 kinderen in Nederland die in opvanglocaties moeten opgroeien.

Het Vergeten Kind
Mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht, komen deze kinderen in alle opzichten zorg, aandacht, begeleiding en speelmogelijkheden tekort. Het Vergeten Kind zet zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren en daar is dit bedrag een welkome gift voor.

Uit de krant