Deze mensen doen allemaal al vrijwilligerswerk, maar voor wie dat wel weet en niet zo goed weet hoe dat aan te pakken is deze bijeenkomst.
Deze mensen doen allemaal al vrijwilligerswerk, maar voor wie dat wel weet en niet zo goed weet hoe dat aan te pakken is deze bijeenkomst. archieffoto vrijwilligersavond Laren

Oriëntatiebijeenkomst vrijwilligerswerk

Mensen

LAREN - Medewerkers van de Versa Vrijwilligerscentrale Laren Blaricum organiseren dinsdag 9 mei van 10.00 tot 11.30 uur een oriëntatiebijeenkomst voor mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen.

De bijeenkomst is speciaal gericht op mensen die eigenlijk niet goed weten wat ze van vrijwilligerswerk kunnen verwachten of wat er allemaal te doen is.

Informatie
Tijdens deze bijeenkomst in het Raadhuis aan de  Eemnesserweg 19F in Laren krijgen zij informatie over welk soort vrijwilligerswerk ze kunnen doen in de regio en kunnen ze met hulp ontdekken waar hun eigen belangstelling naar uit gaat.

Aansluitend is er de mogelijkheid met een medewerker van de Versa Vrijwilligerscentrale Laren Blaricum samen vrijblijvend in de vacaturebank te kijken naar actuele vacatures. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.vagev.nl.

Uit de krant