De omgeving was vannacht afgesloten voor onderzoek.
De omgeving was vannacht afgesloten voor onderzoek. Foto: Bastiaan Miché
video

Man doodgeschoten bij seksclub

Politie

LAREN - Een man zou rond 23.30 uur vannacht zijn doodgeschoten bij seksclub Boccaccio in Laren.

De politie bevestigd dat er een dode man is gevonden, maar kan verder nog geen informatie geven.

Misdaadverslaggever
Volgens de NOS zou het gaan om misdaadverslaggever Martin Kok. Hij zou op de parkeerplaats zijn doodgeschoten in zijn auto.

Het slachtoffer werd in zijn auto onder vuur genomen, de dader of daders konden wegkomen, meldt de NOS. De politie sloot direct de omgeving af voor onderzoek.

Update
Inmiddels heeft de politie op haar website vermeldt dat er rond 23.30 uur een melding binnenkwam dat er in een auto een overleden man zou zitten.

"Ter plaatse was dit inderdaad het geval en bleek de man door schoten om het leven gekomen. Er vindt onderzoek plaats naar de identiteit van de man en de toedracht rondom zijn overlijden." Daarmee is de identiteit van het slachtoffer dus nog niet bevestigd.

Slachtoffer
Eind van de middag heeft de politie bevestigd dat het slachtoffer inderdaad de 49-jarige Martin Kok is. Het onderzoek naar zijn dood is volop in gang.

De politie is op zoek  naar mensen die iets gezien hebben dat bij het onderzoek kan helpen of andere informatie hebben die van belang is. Zij kunnen dit melden bij de politie of anoniem via 0800-7000 of via M-online.

Uit de krant