In het midden Joke Lanphen en rechts Carin Francken, raadsleden van D66 die hopen dat inwoners op hun vergaderingen komen.
In het midden Joke Lanphen en rechts Carin Francken, raadsleden van D66 die hopen dat inwoners op hun vergaderingen komen. Foto: D66 Blaricum

D66 Blaricum wil input van inwoners

Politiek

BLARICUM - D66 in Blaricum wil graag input van inwoners en is daarom gestart met vergaderingen in openbare gelegenheden waar de inwoners welkom zijn om vragen te stellen of in gesprek te gaan met raadsleden.

"Raadsleden hebben de neiging vooral in de raadstukken, memo's en vergaderingen te duiken. Maar feitelijk gaat het vooral om wat onze inwoners vinden en willen. Wat maakt wonen en leven in Blaricum de moeite waard!", meldt de site van de partij.

Restaurant Bruis
"Zodoende vergadert onze D66-fractie de komende tijd in Restaurant Bruis, de Malbak en de Blaercom." De vergaderingen vinden steeds plaats vanaf 11.00 uur en de eerstvolgende is op 17 januari in restaurant Bruis in de Blaricummermeent.

"Momenteel is de gemeente bezig om de dialoog met onze inwoners op te starten. Wij beginnen daar alvast hand en voeten aan te geven."

Uit de krant