Het watersportseizoen is begonnen!

Heb jij een passie voor watersport? Heb je er al eens aan gedacht om dat te combineren met de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Dat kan bij Waterscoutvereniging MKWJ (op de grens van Eemnes) als (bege)leiders voor de leeftijdsgroepen 7 - 10, 11 - 15 of 15 - 18 jaar. 

Als leidinggevende bij een van de leeftijdsgroepen zorg je, samen met de rest van het team, voor een te gek programma voor de kinderen of jongeren, waarbij zij worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Je bent al een waardevolle vrijwilliger als je maar een paar uur van je vrije tijd aan MKWJ wilt besteden. 

Heerlijk wandelen in het voorjaarszonnetje!

Ashwin (31) zoekt tijdelijk, voor de periode van half mei tot half juli, een wandelmaatje om, liefst op dinsdag en/of donderdag, een wandelingetje te maken in de bossen rond Baarn en alle gebeurtenissen van de week door te spreken. 

Wat hem zoal bezighoudt? Hij werkt als vrijwilliger op een boerderij en helpt daar met de dieren en allerlei klusjes. Verder is hij graag bezig met zijn aquarium en volgt hij alles over voetbal. Ook vindt hij het leuk om films en series te kijken of tv-programma’s zoals De verraders, Expeditie Robinson en Wie is de Mol.

Van A tot Z regelen

De vervoerders van ANWB Automaatje rijden mensen A naar B. Zet jij daarvoor de puntjes op de i? Want op de achtergrond moet daar natuurlijk best e.e.a. voor geregeld worden. 

Als jij je wilt inzetten dat dit gesmeerd verloopt, kom dan helpen op kantoor in wijkcentrum ’t Vuronger in Huizen, liefst op een vaste ochtend in de week. Als je handig met computerprogramma’s bent, een goed leesbaar handschrift hebt en ook nog eens geduldig bent en tot slot beschikt over inlevingsvermogen, is dit echt wat voor jou. 

Contact

Spreekt een van deze vacatures je aan, wil je weten welk vrijwilligerswerk er nog meer is of heb je vragen over vrijwilligerswerk?
Neem dan contact op met Annemieke Biemond, adviseur Vrijwillige Inzet, 06-82311097, info@vcbel.nl of kijk op www.vcbel.nl.