De ondernemers van de supermarkt aan het Plein 1945 stoppen.
De ondernemers van de supermarkt aan het Plein 1945 stoppen. Foto: Patricia van Veldhuizen

Jumbo-ondernemers stoppen: ‘We zullen deze gezellige club missen’

Bedrijven

LAREN - Patricia en Patrick van Veldhuizen stoppen vanaf aanstaande maandag met hun Jumbo supermarkt aan het Plein 1945 in Laren. “Bijna negen jaar geleden, 26 januari 2015 startte ons avontuur als ondernemer binnen Jumbo in het prachtige Laren. Een uitdaging waarbij we binnen vier maanden zouden gaan verbouwen. Een prachtig nieuwe winkel was het resultaat.”

De ondernemers vervolgen: “We hebben gezond eten, gezond leven altijd als de rode draad laten lopen door onze sponsoractiviteiten. De lokale voetbalvereniging, hockey en tennis, scholen en het jaarlijkse schoolschaatsen waren jaren vaste prik binnen de sponsoractiviteiten.”

Prachtige avontuur

“We willen iedereen bedanken met wie we dit prachtige avontuur hebben mogen meemaken. Onze collega’s die zich altijd met hart voor de zaak hebben ingezet, de klant op nummer 1 hebben gezet en altijd zo hun best hebben gedaan. We zullen deze gezellige club missen. Natuurlijk grote dank naar onze klanten die ons jarenlang gesteund hebben en die ons bestaansrecht hebben gegeven. Nu is het tijd om het stokje door te geven aan de volgende ondernemer.”

Vooralsnog zal de winkel een filiaal worden maar Jumbo is voornemens weer een ondernemer voor deze winkel te vinden. “Wij wensen iedereen veel succes en plezier. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de winkel jullie winkel zal blijven. Voor ons gaat de focus naar onze andere winkel in Driebergen-Rijsenburg. Het ga jullie goed”, aldus Patricia en Patrick van Veldhuizen.

Uit de krant