Kerststallenroute in Laren keert terug.
Kerststallenroute in Laren keert terug. Foto: PR

Kerststallenroute in Laren keert terug; aanmelden kan nog!

Evenementen

LAREN - Na een geslaagd debuut vorig jaar is het tijd voor de tweede editie van de Kerststallenroute in Laren! “Na onze eerste oproep kwamen er uit het hele dorp enthousiaste reacties. Wat begon als een sprankelend idee, leidde tot een betoverende wandelroute door Laren waarbij twintig adressen hun mooiste kerststallen tentoonstelden”, aldus de organisatie. 

Van kunstzinnige tafereeltjes in tuinen tot klassieke voorstellingen achter ramen en in sfeervolle huisjes: de diversiteit was tijdens de eerste editie ronduit indrukwekkend. “De cijfers spreken voor zich. Ongeveer 2000 mensen hebben de route gedownload. Een bewijs dat onze Kerststallenroute niet alleen de harten van de deelnemers heeft geraakt, maar ook van de vele bezoekers”, aldus één van de organisatoren.

Aanmelden

“Daarom kondigen we met trots aan dat de Kerststallenroute dit jaar opnieuw zal plaatsvinden. Van vrijdag 15 december tot zondag 7 januari nodigen we iedereen uit om deel te nemen. Bent u net zo enthousiast als wij en overweegt u een kerststal te plaatsen? Sluit u dan aan bij dit festijn en laat uw creativiteit de vrije loop!”

Aanmelden kan door onderstaande QR-code te scannen.


Meld je aan via deze QR-code.

Uit de krant