De acteurs zijn aan het repeteren voor de voorstellingen.
De acteurs zijn aan het repeteren voor de voorstellingen. Foto: Dick Scherpenzeel

Toneelvereniging Deo et Arti speelt hilarische en absurde komedie ‘Wuivend Graan’

Kunst & cultuur

EEMNES - Toneelvereniging Deo et Arti speelt de absurde en hilarische komedie Wuivend Graan van Wim T. Schippers in theater De Hasselbak in Eemnes.

“Wat doen wij ertoe?” is de vraag die professor Henrik van Woerdekom wil beantwoorden in zijn lezing over de evolutionaire wortels van het verschijnsel ethiek. Aan Van Woerdekom ligt het zeker niet of het antwoord wel of niet gegeven gaat worden. 

Waar ligt het dan wel aan? Een afmelding, een praatzieke gespreksleider, een koffie verkeerd, een nieuwe vriendin, een oude moeder, een ex, de roddelpers, een piano en een opstandige dochter zorgen ervoor dat dit stuk ontaardt in een hilarisch en absurde komedie. Kortom heerlijk genieten van een typisch avondje Wim T. Schippers. 

Deze komedie is geregisseerd door Angelique Scherpenzeel met de acteurs Karin Biemholt, Karel van Buuren, Colette van Dijk, Maaike Heiwegen, Sanne Ruisendaal-Bechger en Clifford Zegers Veeckens.

De voorstellingen zijn op 8, 9, 15, 16, 22 en 23 december en beginnen om 20.15 uur aan de Hasselaarlaan 1d in Eemnes. Een kaartje kost 15 euro en is te bestellen via www.deoetarti.nl.

Uit de krant