Samen aan tafel met Eet Mee.
Samen aan tafel met Eet Mee. Foto: Jons Jeronimus

Eten en nieuwe mensen ontmoeten tijdens de kerstdagen: ‘Wij brengen gasten en eetadressen samen voor een sfeervol diner’

Mensen

BEL - December is de maand van gezellig samenzijn. Stichting Eet Mee nodigt je uit om de kerstdagen op een bijzondere manier te vieren, niet alleen met familie maar ook met mensen die je nog niet kent. 

“Voor ons maakt het niet uit of je gasten een warm welkom wilt bieden aan jouw kersttafel of juist verlangt naar de gezelligheid van ergens samen eten om nieuwe mensen te ontmoeten”, laat Sabrina Leidelmeijer van de organisatie Eet Mee weten. “Wij brengen gasten en eetadressen samen voor een betekenisvol en sfeervol kerstdiner.” 

Verbinding van mensen

Sinds 2009 verbindt de stichting mensen aan de eettafel met meer dan 12.000 inspirerende matches. “Dus als je tijdens de feestdag ruimte hebt voor extra gasten aan je tafel? Organiseer dan een feestelijk etentje. Ben je juist op zoek naar een sfeervol kerstdiner om aan deel te nemen? Meld je aan als gast. Je kunt gratis een account aanmaken op het online matchingplatform via www.eetmee.nl. Plaats daar jouw etentje of meld je aan voor een etentje als gast. Lijkt dit je te ingewikkeld? Geen zorgen, je kunt ons ook bellen, 030-221 34 98, om je als eetadres of als gast aan te melden. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende match en houden rekening met je wensen en mogelijkheden”, aldus Leidelmeijer.

Uit de krant