Afgelopen editie van de dorpslunch.
Afgelopen editie van de dorpslunch. Foto: Rotaryclub Laren-Blaricum

Wegens groot succes tweede editie Dorpslunch ‘Ontmoet uw buur(t)’

Mensen

LAREN - Wegens groot succes van de vorige editie, organiseert Rotaryclub Laren-Blaricum nu voor de tweede keer een dorpslunch in het Brinkhuis. 

Vanwege het mooie lenteweer werd de lunch afgelopen jaar verplaatst naar de Kloostertuin. “Laten we duimen dat het op zondag 26 mei 2024 van 13.00 tot 15.00 uur net zo zonnig is”, laat een woordvoerder van de organisatie weten. “Dan is er weer zo’n gezamenlijke maaltijd, speciaal voor bewoners van Laren, Blaricum en Eemnes.”

De woordvoerder vervolgt: “Na jarenlang het dorpsdiner in Laren te hebben georganiseerd organiseren we dit jaar voor de tweede keer een dorpslunch met als motto: ontmoet uw buur(t). Laagdrempelig, heerlijk eten, lekkere wijn, live muziek en dorpsgenoten onder elkaar.”

Goede doel

De opbrengst van de lunch gaat naar het goede doel. Het bedrag is bestemd voor aanpassing, verfraaiing en vergroening van de Kloostertuin en voor de kindervoorstellingen in het Brinkhuis. De lunch wordt onder andere gesponsord door Bakkerij Tetteroo en de Larense Wijnhandel. 

Komt u ook? Zondag 26 mei van 13.00 tot 15.00 uur zijn inwoners van de BEL-gemeenten welkom in het Brinkhuis in Laren. De lunch kost inclusief koffie en thee € 22,50 per persoon. De wijn is exclusief. Voor meer informatie en reserveren van plaatsen kunnen geïnteresseerden terecht op de website van het Brinkhuis https://hartvanlaren.nl/op-de-agenda/dorpslunch/.


Hopelijk is het dit jaar net zulk lekker weer. - Foto: Rotaryclub Laren-Blaricum

Uit de krant