Het bestuur van de atelierroute in 2016.
Het bestuur van de atelierroute in 2016.

Opnieuw kunstglossy voor Atelierroute Laren

Algemeen

LAREN - Het bestuur van de Atelierroute Laren heeft bekendgemaakt dat voorafgaand aan de 11e Atelierroute Laren op 21 en 22 mei er opnieuw een fullcolour kunstglossy verschijnt die gratis huis-aan-huis in Laren zal worden verspreid.

Het Art Magazine dat vorig jaar ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de route verscheen, was zo'n succes dater komend jaar 4.000 exemplaren zullen worden bijgedrukt. Daarmee komt de totale oplage op 10.000.

70 kunstenaars
Het stichtingsbestuur, bestaande uit voorzitter Marlinda Renes, secretaris Nancy Bevers-Kromoidjojo, penningmeester Leo Janssen en de leden Hetty Eijbers en Elize van der Werff, rekent op de deelname van zo'n 70 kunstenaars, woonachtig in Laren, die hun werk zullen tentoonstellen in hun atelier of op een andere locatie.

Het 84 pagina's tellende kunsttijdschrift krijgt de naam 11 Art Magazine Laren en gaat niet alleen over de deelnemende Larense kunstenaars, hun ateliers en hun werken, maar zet ook Laren als dorp van kleurrijke kunsten in diverse artikelen op de kaart.

Uit de krant