Viore is gevestigd aan de Oosterengweg in Hilversum.
Viore is gevestigd aan de Oosterengweg in Hilversum. Foto: Aangeleverd

Appeltaartconcert bij Viore: muziek van Rachmaniniff en Beethoven

Zorg & Gezondheid

BEL - Een ochtend klassieke muziek en appeltaart. Dat zijn de ingrediënten tijdens het zogenoemde Appaletaartconcert op zaterdag 18 mei bij Viore in Hilversum. Een trio van altviool, cello en piano brengt muziek van onder andere Rachmaniniff en Beethoven ten gehore.

De stichting Appeltaartconcerten geeft dergelijke concerten door het hele land. Hiermee maakt deze ogrnaisatie klassieke muziek toegankelijk, ook voor mensen die zelf niet zo gemakkelijk naar een concertgebouw kunnen gaan. 

Uiteraard wordt er na afloop appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. Vanaf 10.30 uur staan de koffie en thee klaar bij Viore. Het concert begint om 10.45 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden, dat is mogelijk gemaakt door Rotary International Hilversum.  

Viore, gevestigd aan de Oosterengweg 44 in Hilversum, is een gastvrij centrum voor iedereen die leeft met kanker. Bezoekers zijn iedere werkdag zonder afspraak en zonder verwijzing welkom voor psychosociale ondersteuning om te leren omgaan met kanker en de gevolgen daarvan. Voor meer informatie: www.viore.org.

Uit de krant