Moderne gebouwen met kantoor- en bedrijfslocaties.
Moderne gebouwen met kantoor- en bedrijfslocaties.

Het Hoofdkwartier combineert kantoor- en bedrijfsruimte

BLARICUM - Het Hoofdkwartier Blaricum wordt binnenkort gerealiseerd. Het Hoofdkwartier is een combinatie van kantoor- en bedrijfsruimte waarbij gekozen is voor kwaliteit en duurzaamheid. Het zal bestaan uit twee moderne panden met kantoren op de eerste etage en bedrijfsruimtes op de begane grond in de Blaricummermeent. De eerste units zijn al verkocht.

Het Hoofdkwartier wil een interessant alternatief aanbieden voor ondernemers die op zoek zijn naar een zichtlocatie die voldoet aan alle moderne eisen. Door de unieke architectuur, grote vliesgevels en ruimtelijke opzet valt Het Hoofdkwartier gelijk op.
In totaal komen er twee gebouwen, bestaande uit 16 units, waarvan 8 kantoorruimtes en 8 bedrijfsruimtes. De bedrijfsruimtes worden standaard opgeleverd met een overheaddeur en kunnen ingezet worden voor bedrijfsmatige processen, particuliere opslag of als showroom. De kantoorruimtes worden casco opgeleverd en kunnen dankzij de gangbare maatvoering flexibel ingericht worden. Zie voor meer informatie: het-hoofdkwartier.nl.