Schilder- en tekencursussen Emilie Lindenbergh

LAREN - Emilie Lindenbergh start na de zomer weer met diverse cursussen. Zo geeft ze schilder- en tekencursussen voor volwassenen en kinderen, maar ook een cursus Levensverhaal schrijven. Deze laatste vindt plaats in het Brinkhuis. De andere cursussen in het atelier erachter.

Komend seizoen starten op maandagavond 19 september, donderdagmiddag 22 en vrijdagmiddag 23 januari schilder- en tekencursussen voor volwassenen.
Tijdens deze cursussen kan in een ontspannen sfeer vanuit een eigen onderwerpkeuze en vanuit eigen stijlontwikkeling gewerkt worden. Verschillende teken- en schildertechnieken komen aan bod, onder andere kleuren mengen, compositie, penseelgebruik, contrast, de opbouw van een schilderij/tekening en de opzet vanuit verschillende stijlen. De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Dit kan omdat er individuele begeleiding is.
Op woensdagen, donderdagen en vrijdagen vinden vijf teken- en schildercursussen plaats voor kinderen van diverse leeftijden.

Speelse wijze
De kinderen maken op speelse wijze en in een ontspannen sfeer kennis met diverse materialen als gouache, aquarel, acrylverf, Oost-Indische inkt, ecoline, oliepastel, pastelkrijt, houtskool en potlood. Ze krijgen informatie over teken- en schildertechnieken als compositie, contrast en kleurenleer. Ook is er aandacht voor schilders en kunststromingen.
Dinsdag 11 oktober vindt een informatieochtend plaats over de cursus Levensverhaal schrijven van 10.00 tot 11.00 uur in het Brinkhuis, Brink 29. Dinsdag 25 oktober start de cursus van 10.00 tot 12.00 uur. De ochtend is vrijblijvend en biedt informatie en de mogelijkheid voor vragen over het schrijven van het levensverhaal.

Aanmelden
Voor meer informatie of aanmelding: 06-302 76 087, info@emilielindenbergh.com of emilielindenbergh.com.