De cast van 'Er is er een jarig'.
De cast van 'Er is er een jarig'. Foto: Albert Mullaart

Blaricums toneel speelt blijspel 'Er is er één jarig'

BLARICUM - Het Blaricums toneel speelt het blijspel 'Er is er één jarig' op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 november in het Vitusgebouw aan de Kerklaan 10 in Blaricum. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het toneelstuk start 20.15 uur.

Dit blijspel, vertaald door Yoka Berretty voor Piet Bambergen en René van Vooren, heeft een eigentijds jasje gekregen waarin de humor, de vaart en verschillende plots hedendaags belicht worden. Een huiselijk stripverhaal.
De Toneelvereniging Blaricum stoeit in deze voorstelling met enkele theaterwetten waardoor er een verrassende en komische avond te wachten staat.

Regisseur
De regie is in handen van Robert Ceelen, professioneel regisseur en artistiek directeur van de Internationale Hogeschool voor Theaterstudies.
Robert is eerstegraads docent drama, docent acteren, regisseur, theatermaker, lichttechnicus, trainer en coach.

Buitenhuis
Het stuk speelt zich af in een buitenhuis. Drie vrouwen, twee mannen en amoureuze plannen. Een diner, een dans en dan naar bed. Een avond vol trucs en bedrog. Door een echtpaar, een vriend, een maîtresse en een huishoudelijke hulp. En er is er één jarig. Of zijn ze allemaal nog lang niét jarig.

Het stuk wordt gespeeld door: Jitske Altenburg, Jos Rigter, Alfred Kayser, Annemieke Rigter en Jolanda Raven.

Kaarten
Kaarten à 7 euro per persoon zijn te reserveren via 06-22 196 851 of toneelverenigingblaricum.nl.