Afbeelding
Foto:

Yvette de Rochelle

Bestuurslid Bijzonder Laren, o.a. voor kerstactiviteiten en straatmanager Naarderstraat, 57 jaar, sinds 2003 in Laren

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Mede-eigenaar van de winkel Health Plus, de vitaminespeciaalzaak voor het Gooi en omgeving en het daarachter gelegen therapeutencentrum."

Waarom ben je bij Bijzonder Laren gegaan?
"In mijn optiek kun je veel meer bereiken als je mensen en bedrijven met elkaar verbindt en gaat samenwerken met elkaar. Door de op- en inzet van Bijzonder Laren is dit veel gemakkelijker geworden."

Je stopt, wat was een hoogtepunt?
"Dat er zo veel mensen van de Lichtjesavond hebben genoten en alle instellingen en ondernemend Laren samengewerkt hebben om er een succes van te maken."

Wat wens je Bijzonder Laren in 2017 toe?
"Meer ondernemers die enkele uren van hun tijd gaan invullen door mee te helpen bij een van de vele werkzaamheden die er verricht dienen te worden; ik wens ze heel veel succes bij alles wat er nog georganiseerd gaat worden voor en in Laren."

Je hebt een vrije dag, wat ga je doen?
"Bezig zijn met het maken van kunstobjecten."

Waar maak je je zorgen om?
"Dat wij als Nederlanders zo makkelijk onze tradities opgeven en steeds minder respect hebben voor elkaar."

Laren mist nog ...?
"Een echte trekker of attractie waardoor Laren meer bekendheid krijgt in binnen- en buitenland. Een pand waar kunstenaars betaalbare ateliers kunnen gaan huren."

Welk lokaal nieuws houdt je bezig?
"De centrumvisie, waar toch het beleid en ontwikkeling voor de komende 10 jaar vastgesteld gaat worden, mist volgens mij visie."

Sneeuw of ijs?
"Beide. Ik vind het heerlijk om als eerste door net gevallen sneeuw te lopen en zal zodra het kan mijn schaatsen onderbinden om op natuurijs tochten te maken."