Geen randjes met viezigheid meer, een doekje erover en klaar!
Geen randjes met viezigheid meer, een doekje erover en klaar!

Zo'n toilet zonder spoelrand, dat is echt ideaal!

Sommige innovaties zijn zo simpel dat je je afvraagt waarom ze niet eerder zijn uitgevonden. Dit geldt ook voor de Sphinx Rimfree, het toilet zonder spoelrand. Dat scheelt viezigheid (onder de randjes) en schoonmaken en is dus veel hygiënischer en prettiger in het dagelijks gebruik. Bijkomend voordeel is dat je minder schoonmaakmiddelen nodig hebt.

Rimfree (een gedeponeerde merknaam) betekent letterlijk 'randloos' en dekt de lading perfect. Het is helemaal wat je je wenst: geen spoelrand, met alle voordelen op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak van dien. De nieuwe waterverdeler leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een betrouwbare spoeling. Meer is niet nodig.

Doekje erover

Doordat Sphinx Rimfree geen spoelrand heeft, zijn er geen verborgen ruimtes meer. Daardoor is ook de binnenkant van het closet gemakkelijk schoon te houden. Even een doekje erover volstaat. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook water en schoonmaakmiddelen. En dat is goed voor de portemonnee van de gebruiker en voor het milieu. Er is een uitgebreid assortiment van deze Sphinx Rimfree.