Gratis naar Ladies Night in De Hilt

Eemnes Zin in een gezellig avondje uit met vriendin, zus, moeder, collega of buurvrouw? Kom dan donderdag 23 november van 19.00 tot 22.00 uur naar de gratis Ladies Night in De Hilt.

Bedrijven uit de regio presenteren zich met van alles op het gebied van lifestyle, fashion, beauty en woonaccessoires. Sjiek by Monique en BY Anouschka staan er met dameskleding en JessMade met leuke babyartikelen.

Op het gebied van beauty zijn aanwezig: Erica Hairstyling, Beauté Chantal, Control4lifestyle en Pulzzz. Verder stands van danscompagnie Jaimy-Dee, Angelinas, Made by Ingrid, Jokado, Christiani shoes&more, Cambridge weight plan, D&P Parfum, Moeders voor Moeders en Life Changing Business en Lekker.

Prosecco

Nieuwsgierig geworden? Snuffel rond bij de stands onder het genot van een gratis glaasje prosecco. Bij binnenkomst krijgen de bezoekers ook een lot voor de loterij die deze avond plaatsvindt. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de standhouders. Muziek is er van de winnaressen van de E-Factor 2016: Mia, Anna en Emma.


Vintagebeurs in Het Vitus

Blaricum In Het Vitus aan de Kerklaan 10 wordt op donderdag 23 november van 19.00 tot 22.00 uur een vintagekledingbeurs gehouden.

Een grote collectie zo goed als nieuwe en nooit gedragen dames/jongemeidenkleding, schoenen en accessoires van de merken Ganni, Fillipa K, Day, Amator, Malene Birger, 8pm, Max Mara, Essentiel, Missoni, Patricia Pepe, Sandro, Acne, Paul&Joe, Supertrash, Zadig&Voltaire, Joseph Velvet, DVF en See by Chloe wordt te koop aangeboden.

Er kan niet gepind worden.