Lichtjesavond in unieke Dickenstheater

Laren Regisseur/lantaarnist Else Flim geeft vrijdag 8 december vanaf 18.30 uur op het hele en halve uur een korte toverlantaarnvoorstelling. Daarvoor worden per keer 30 gratis kaartjes uitgereikt.

De wachtenden voor de volgende voorstelling kunnen in de voortuin bij Eetcaravan KOK een drankje en een hapje kopen. Tot 20.00 uur zijn er voorstellingen voor kinderen met begeleiders. Van 20.00 tot 22.00 uur volgt 'Een reis door Amerika'.

De toverlantaarnvoorstellingen vinden plaats in het Dickenstheater aan de P.C. van den Brinkweg 11 in Laren. www.dickenstheater.nl.


'Bergetappe' voor Gooise wandelaars

Laren Maar liefst vier 'bergen' moeten worden bedwongen tijdens de tweede groepswandeling van de Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi: Larenberg (achter Tergooi), Tafelberg, Huizerhoogt en Woensberg.

De 18 kilometer lange tocht voert de lopers op zondag 10 december naar Blaricum en omgeving. Halverwege wordt gepauzeerd bij de Blaricumse tennisvereniging BLTC aan de Schapendrift. De terugweg naar Laren gaat via de Gooiergracht en de Postiljonheide.
Start en finish is het clubgebouw van SV Laren'99 aan het Schuilkerkpad in Laren, waar het gezelschap om 9.30 uur op pad gaat. Inschrijven vanaf 8.45 uur in de clubkantine. Er wordt een bescheiden bijdrage gevraagd voor de koffie met koek onderweg. Honden mogen niet mee.
Tevens kan al vanaf deze week via de website (www.wandelvierdaagsehetgooi.nl) worden ingeschreven voor de tiende editie van de Gooise wandelvierdaagse, die van 20 tot en met 23 juni 2018 gehouden wordt.