Kerstbingo in De Malbak

Blaricum In wijkcentrum De Malbak aan de Wetering 122 vindt zaterdag 9 december de jaarlijkse kerstbingo plaats.

De dames Ank en Carola organiseren deze bingo van 19.30 tot 22.00 uur. Deelnemers betalen 1,50 euro per ronde. De zaal is open vanaf 19.00 uur.


Uniek concert op Bernardus

Blaricum De Bernardusschool sluit haar 90-jarige lustrumjaar af met een spectaculaire kerstshow.

"Claire Vinkesteijn, moeder van Lily, is een grote ster in Groot-Brittannië", vertelt woordvoerder Marieke Ton. "Zij wil haar talent inzetten om iets bijzonders voor de school te doen. Claire heeft de kinderen de afgelopen weken muziekles gegeven. Er zijn kerstliedjes ingestudeerd en bij de Engelse les worden de liedjes vertaald als Engelse oefening. Tijdens de kerstshow zullen de kinderen samen met Claire optreden." Het wordt - volgens Ton - een uniek optreden. "Claire neemt haar vaste crew uit England mee. De artiesten worden speciaal voor dit kerstconcert ingevlogen."
Dat we in Nederland nog niet veel van Claire Vinkesteijn hebben gehoord is een kwestie van tijd. Claire heeft haar sporen al verdiend in het buitenland en reist momenteel de hele wereld over met een groot orkest achter zich. Claire, geboren in het Engelse Yorkshire, is getrouwd met een Nederlandse man. In 1994 was Claire finaliste van BBC Young Musician of the Year. Sindsdien is ze als pianosolist betrokken bij de BBC, ITV en Sky Television en heeft ze samengewerkt met onder anderen Simon Cowell, Cliff Richard, Bridget Nielson, JLS, Neil Diamond, Diana Ross en Liza Minelli. Naast muzikaal talent is Claire in Engeland uitgegroeid tot een tv-persoonlijkheid. Ze was onder andere vocal coach bij X-Factor UK, Britain’s Got Talent, Sing If You Can en Comic Relief. Claires eerste kennismaking met Nederland was in 2013, toen ze groot succes had bij Holland's Got Talent. Met haar indrukwekkende pianospel, unieke stem en charming looks schopte ze het tot de finale.
Guus Braakhuis, directeur van de Bernardusschool, is gepast trots: “Dit is onze school. Ouders die zich willen inzetten voor de school. Een groot muziekproject samen met ouders en kinderen organiseren. Er is de afgelopen weken hard geoefend, het wordt een bijzondere avond. Geweldig!”