Al 370 van de 400 stoelen in Singer geadopteerd

LAREN De benefietactie Adopteer een theaterstoel van Singer Laren loopt voorspoedig. Inmiddels zijn 370 van de 400 stoelen geadopteerd.

De kosten voor het adopteren van een theaterstoel bedragen 300 euro en voor twee stoelen 500 euro. Als dank trakteert Singer Laren op donderdag 19 oktober iedereen die een stoel heeft geadopteerd op een gala-avond in het nieuwe theater met na afloop een feestelijke borrel. Daarnaast worden de namen van de gasten vermeld op een zaalplattegrond in het nieuwe gebouw en ontvangt iedereen een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen reversspeldje.
Tijdens de gala-avond spelen de succesvolle pianisten Arthur & Lucas Jussen en brengt Paul de Leeuw, samen met pianist Bernd van den Bos, een persoonlijk liedjesprogramma ten gehore. Aan de hand van anekdotes, verhalen en een eigen selectie songs neemt De Leeuw het publiek mee in een unieke avond. "Het belooft een mooie avond te worden. Iedereen die een stoel adopteert treedt toe tot een bijzondere groep Singer-supporters", aldus algemeen directeur Evert van Os.


Oktoberfest in Laren met veel entertainment

LAREN Zowel in programmering, aankleding als catering pakt het Oktoberfest Laren ook dit jaar weer groots uit. Komende zaterdag is Plein 1945 het toneel van onvervalste schlagers, grote bierpullen en verse braadworsten.

Voor de muzikale invulling wordt de bezoeker getrakteerd op de fijnste schlagers en feestnummers met bijpassend entertainment. Net als andere jaren weet DJ Kansloos zijn publiek tijdens dit volksfeest vast wel weer in extase te brengen. Volgens goed Beiers gebruik wordt in de feesttent het bier in pullen en pitchers geschonken.