Dolle pret tijdens de Nacht van Eemnes.
Dolle pret tijdens de Nacht van Eemnes. Foto: Caspar Huurdeman

EHBO heeft geen pleister geplakt bij Nacht van Eemnes

Eemnes Bij het schuurfeest van Arnoud Daatselaar afgelopen zaterdag is er door het EHBO-team geen pleister geplakt. De achthonderd gasten vermaakten zich op de covers van de Hermes House Band. Er werd in de binnenbak van pensionstal Heidehoek tot in de kleine uurtjes gefeest.

Daatselaar, die laat weten dat zijn pensionstal niet in het stiltegebied ligt, moest zich aan tal van regels houden. Er was een goede samenwerking met brandweer en wijkagent. Zo moest er niet alleen een goed evacuatieplan liggen, maar was er op de Oud Eemnesserweg 1 - waar de sauna komt - een goede parkeervoorziening getroffen. Daarnaast was er drie man EHBO stand-by om indien nodig een pleister te plakken. Dat bleek niet nodig. "De regels zijn heel streng, maar wij zijn blij met de bemoeienis." Daatselaar kijkt met plezier terug op zijn tweejaarlijkse schuurfeest. "Er hebben zich geen calamiteiten voorgedaan."
Gisteravond was het opnieuw druk in de stal. Daar vond een benefietavond plaats voor Het Vergeten Kind. Daar was ook Jörgen Rayman van de partij.