Larens Behoud dient Wob-verzoek in

Laren Larens Behoud heeft direct nadat de provincie bekend heeft gemaakt dat Laren, Blaricum en Huizen moeten fuseren een Wob-verzoek ingediend bij Gedeputeerde Staten (GS) van Noord-Holland.

"Wij doelen hier op de geagendeerde stukken en niet de geamendeerde stukken na behandeling in de vergadering van 7 november jongstleden", aldus Larens Behoud. "Wij gaan ervan uit dat het stuk geen op personen herleidbare beleidsopvattingen bevat." Larens Behoud wil de informatie voor 6 december ontvangen.


Politie zoekt chauffeur van rode vrachtwagen

Eemnes De politie is op zoek naar de bestuurder van een rode vrachtwagen met gele oplegger die op 7 november om 8.40 uur een ongeluk op de Wakkerendijk van dichtbij heeft zien gebeuren.

Een 50-jarige automobiliste raakte daarbij zwaargewond. De chauffeur zou een belangrijke getuige kunnen zijn en de politie wil daarom graag in contact komen met hem of haar. "We hebben wel aanwijzingen waarop we verder kunnen rechercheren", laat een politiewoordvoerder weten. Ook met andere getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren wil de politie graag spreken.