Programma Sonny's Inc. en CDA niet blij

Vervolg van VP

"Er draait een dj en uiteraard hebben we traditiegetrouw een optreden voor de kids door TEENZ", zegt Hoogwerf. Ter plaatse is eten en drinken verkrijgbaar. "Wij komen met wederom een grote formatie met ijzersterke blazerssectie en wij gaan vooral zeer swingend repertoire brengen oftewel een feest der herkenning met discoklassiekers, latin vibes en hedendaagse floorfillers. We hebben een prachtig podium met veel licht en grote ledwall met visuals die onze show ondersteunen. Wij willen er een groot dansfestijn van maken voor jong en oud."
Hoogwerf laat weten dat de exacte tijden nog volgen: "Maar tussen 18.00 en 00.00 uur is iedereen meer dan welkom voor een mooie muzikale zomeravond. Bring your dancing shoes!" Kaarten via www.lekkerlaren.nl.

CDA niet blij

Overigens is het CDA in Laren niet te spreken over de afgegeven vergunning. "Het gemeentebestuur van Laren laat nu al zien dat zij zich nergens wat van aantrekt om nu even snel in deze vakantieperiode de vergunning af te geven om Sonny's Inc. weer te laten optreden op de Brink. Dit, terwijl regelmatig wordt gezegd, laat de Brink met rust. Waarom zo onverwacht ruimhartig voorbij gaan aan het vastgelegde evenementenbeleid van 3 mei 2017? Is dit de koers van het nieuwe gemeentebestuur? En we moeten nog 3,5 jaar met ze", verzucht Herman Kroes van van CDA Laren.


Openbare laadpalen
in 'de meent'

Blaricum De Blaricummermeent wordt mooi doorontwikkeld. Ook kunnen bewoners en bezoekers binnenkort gebruikmaken van openbare laadpalen.

Deze worden geplaatst op de Mondriaanlaan, Frederik van Eeden en De Lanphenlaan. Alle vergunningen voor realisatie via nutsbedrijven zijn doorlopen, laat wethouder Anne-Marie Kennis weten.
Ondernemer Rik Nijenhuis wil bij zijn supermarkt in de Bijvanck ook wel een oplaadpunt. Als hij deze aansluit op zijn eigen netwerk mag dat zonder inmenging van de gemeente, maar indien hij een 'echte' openbare laadpaal wil, kan hij een aanvraag bij de gemeente indienen.