Afbeelding
WoonNieuws

Eerste Klas Interieur: voor vakkundig maatwerk

Commerciële bijdrage

WOUDENBERG Onder de rook van Woudenberg maakt Willem Klok in een landelijke setting de mooiste interieurs. Kasten, keukens, badmeubels, en allerlei andere onderdelen van het interieur worden op maat gerealiseerd en op locatie geplaatst.

Met de nodige ervaring weet Willem waar hij het over heeft. Hij beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om elk idee om te zetten in een kwalitatief hoogstaand product. Of het nu gaat om boekenkasten, wandmeubels of schuifdeurkasten; we leveren vakwerk vanaf de bovenste plank! Bovendien is een kast op maat natuurlijk veel mooier en praktischer als het gaat om het benutten van de beschikbare ruimte.

Willem: ‘Mijn hart ligt bij de interieurbouw. Ik kan elke opdracht aan. Ik maak niet alleen ruimtebesparende (inloop)kasten en keukens, ik verzorg het complete plaatje. Van ontwerp tot oplevering.’ Hij legt de lat kwalitatief erg hoog. Willem: ‘Het overgrote deel van het werk bereid ik voor in mijn werkplaats. Het plaatsen en afwerken op locatie wordt met precisie en vakmanschap uitgevoerd.’

Wilt u de wensen bespreken voor uw interieur? Willem heeft een groot aanbod aan stalen in huis, komt zelf bij u inmeten, maakt een vrijblijvende offerte en neemt de productie en montage geheel zelf ter hand. Wanneer u kiest voor Eerste Klas Interieur, kiest u voor hoogwaardig en specialistisch maatwerk.

Eerste Klas Interieur
Woudenberg
06-37180745
info@eersteklasinterieur.nl
Volg ons op Instagram: @eersteklasinterieur

Uit de krant