De Lindenhoeve.
De Lindenhoeve. Foto: Archief

Dubbele stickerfoto’s? Ruil ze in de Lindenhoeve

Cultureel

LAREN - De Historische Kring Laren (HKL) en de Larense Jumbo-supermarkt organiseren zaterdag 25 maart van 10.00 tot 11.30 uur een ruilbeurs in de Lindenhoeve, om stickerfoto’s voor het album ‘Laren, een plaatje van een dorp’ te kunnen ruilen.

De stickerfoto-actie is 23 januari begonnen in de lokale Jumbo. “Al sparend krijgen klanten natuurlijk plaatjes in handen die ze ook eerder al hadden gescoord”, vertelt een woordvoerder van de HKL. “Ongetwijfeld wordt er onderling geruild, maar om dit verder te stimuleren en iedereen die dat wil zo veel mogelijk nog ontbrekende plaatjes te kunnen verschaffen, wordt deze ruilbeurs gehouden.”

De actie van de Jumbo zou in eerste instantie acht weken lopen, wat normaal is bij een dergelijke actie, maar is verlengd naar tien weken. “Na 25 maart loopt de actie in principe dus nog een week, maar mocht er nog veel vraag zijn, dan kan de actie nog even doorlopen”, zegt de woordvoerder. “Plaatjes zijn er voldoende en de boeken zijn zo goed als allemaal uitgedeeld. De laatste albums liggen nu in de winkel.”

Het adres van de Lindenhoeve is Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 29 in Laren. Na 11.30 uur blijft de Lindenhoeve open tot 16.00 uur en kan er desgewenst verder geruild worden. De Dorpsradio komt tussen 12.00 en 15.00 uur opnamen maken voor het programma ‘Mosterd na de Maaltijd’.

Uit de krant