Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Hoge opkomst bij verkiezingen in Laren: 66.6% bracht stem uit

Politiek

LAREN - Afgelopen woensdag waren de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. In Laren was de opkomst van de kiezers hoog: 66.6% van de stemgerechtigden bracht hun stem uit voor de Provinciale Staten. De opkomst van kiezers in de provincie Noord-Holland is 52%. Laren steekt daar dus ruim bovenuit. 

Burgemeester Nanning Mol: “Heel veel inwoners van Laren zijn eergisteren naar de stembus gegaan om hun stem uit te brengen voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Daar ben ik trots op. Daarnaast ben ik heel dankbaar voor de tomeloze inzet van de vele stembureauleden, tellers, organisatoren en alle anderen die een actieve rol speelden tijdens deze verkiezingen. Zij hebben tot diep in de nacht doorgewerkt. Hulde!”

66,6% van de Laarders bracht hun stem uit voor de Provinciale Statenverkiezingen. 63.6% stemde ook voor de waterschapsverkiezingen. Daarmee komt het gemiddelde uit op 65.1%. Kijk voor meer informatie en de voorlopige verkiezingsuitslagen op www.laren.nl/verkiezingen.

Uit de krant