Afbeelding
Foto: gemeente Laren

Bloemetje en mandarijnen voor onderwijshelden

Algemeen

LAREN/BLARICUM - Wethouders Gerard Knoop (Blaricum) en Karin van Hunnik (Laren) gingen vandaag opnieuw langs bij kinderopvanglocaties die noodopvang aanbieden en bij scholen in hun gemeenten. Met een bloemetje en mandarijnen staken zij het personeel een hart onder de riem. In Blaricum werden voor deze actie de mandarijnen gedoneerd door de Albert Heijn uit Blaricum.

Wethouder Knoop: "Ik ben ongelofelijk blij met de inzet van het personeel zodat er noodopvang geboden kan worden. Natuurlijk ben ik ook de scholen enorm dankbaar dat zij in deze moeilijke tijd doorgaan met lesgeven in aangepaste vorm. We doen het allemaal samen en ik spreek mijn waardering voor hen uit. Geweldig ook dat de Albert Heijn ons hierbij ondersteunt. Zo is maar weer te zien dat er ook veel mooie initiatieven ontstaan in deze sombere tijd."

Wethouder Van Hunnik: "Geweldig dat het personeel zich zo goed inzet voor de kinderen. Scholen geven les op een andere manier en de kleine kinderen worden opgevangen zodat ouders met cruciale beroepen aan het werk kunnen. Samen sterk!"

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant