Afbeelding

Dicht bij huis aan de slag: vind jouw ideale baan in de nieuwe VacatureNieuws

Vacaturenieuws

De kampeerspullen zijn naar zolder gebracht, de vakantiefoto’s ingeplakt en school en werk zijn weer begonnen. Kortom: de zomervakantie is nu écht voorbij. Batterijtjes zijn opgeladen en de overweging om het roer op het werkvlak om te gooien misschien wel gemaakt. Voor hen en alle andere geïnteresseerden hebben we een sprankelend VacatureNieuws gemaakt. Bomvol informatie over en vacatures bij uiteenlopende bedrijven in onze regio.

Want wat is er nou fijner dan een passende job te vinden in de buurt van je woonplaats? Niks geen ellenlange files over haperend openbaar vervoer, maar gewoon op de fiets naar je werk. Zo zijn wij van Enter Media op zoek naar stoere jongens en meiden die het leuk vinden een van onze titels wekelijks bij de mensen thuis te bezorgen. En we zeggen jongens en meiden, maar fitte ouderen zijn natuurlijk ook zeer welkom. Een prachtige bijbaan die naast een mooie bijverdienste ook nog eens goed voor de gezondheid is.

Werk je liever met kinderen? Check dan Kinderopvang Huizen waar ze op zoek zijn naar talent. En als voor de klas staan je passie en talent is, misschien heeft Unita dan wel een leuke baan in de aanbieding. Het samenwerkingsverband van Unita zorgt ervoor dat ieder kind dat dit nodig heeft extra hulp krijgt of naar een speciale school kan gaan. Als lid van het team zet je je als leerkracht samen in om te onderzoeken wat de leerling nodig heeft.

Ligt je hart bij de mode en is klanten adviseren je passie? Heino van BY HEINO Herenmodezaak wil zijn team graag versterken met een extra kracht. Lijkt werken in een familiebedrijf je wat? Dan heeft Tiltak, specialist op het gebied van blenders, droogovens en meer misschien wel een interessante job voor jou. Het bekende biefstukrestaurant Loetje opent binnenkort de deuren in Hilversum en is op zoek naar, je raadt het al: echte horecatijgers.

Kraamzorg aan de Vecht is ook op zoek naar nieuwe medewerkers. En dat hoeven niet per se gediplomeerden te zijn: geïnteresseerden die de opleiding willen doen zijn ook welkom. Wonen in Weesp voor deze baan is niet nodig: als je in ’t Gooi, Almere of Amsterdam woont, is het ook goed.

Over Weesp gesproken: daar is ook het familiebedrijf Gemeco Fijnmetaal gevestigd. Voor lezers die graag met hun handen aan een mooi product willen werken. Gemeco is namelijk gespecialiseerd in het maken van matrijzen. Dit zijn mallen die voor alledaagse producten worden gebruikt: van saladebakjes tot bloempotten en van onderdelen voor hometrainers tot armsteunen voor vliegtuigen.

Wie op zoek is naar een baan in de bouw en wil werken bij de beste bouwer in Nederland moet beslist de vacatures checken van Drent & Welling. Dit bouwbedrijf bouwt villa’s en droomwoningen in Blaricum en omgeving.

Bovenstaande vacatures zijn slechts een greep uit het aanbod van regionale bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Blader dit VacatureNieuws door en pik de baan eruit waarvan je misschien wel droomde toen je een paar weken terug op een warm strand lag. Wie weet zit-ie er tussen!

Uit de krant