Afbeelding

Kraamzorg aan de Vecht

Vacaturenieuws

Verloskundigen aan de Vecht had als eerste in de regio een eigen team van kraamverzorgsters. “Het is altijd mijn visie geweest dat de overgang van zwanger zijn, bevallen en het kersverse ouderschap soepel moest verlopen”, aldus Debbie, verloskundige en werkgeefster bij Kraamzorg aan de Vecht.

Ouders zijn tevreden over de zorg van Kraamzorg aan de Vecht en geven gemiddeld een 9,4. Debbie: “Zij merken dat wij als team van verloskundigen en kraamverzorgsters op elkaar zijn ingespeeld. Een kraamverzorgster is vaak zó belangrijk in die eerste week. Zij is de vraagbaak, diegene die ondersteunt en het luisterend oor.”

Kraamzorg aan de Vecht werkt met een vast team en dat geeft rust. De kraamverzorgsters werken in een klein gebied van Weesp, Muiden, Nederhorst den Berg en omstreken. “Daarnaast zien zij vrijwel altijd de drie vaste verloskundigen van Verloskundigen aan de Vecht. Dit is bijvoorbeeld heel fijn als je samen een bevalling begeleidt. Je kent elkaar goed, wat geen onwennige situatie geeft. Wij doen samen de scholingen zoals borstvoeding, EHBO en acute zorg. Dan zijn we serieus bezig met ons vak om daarna te ontladen met bijvoorbeeld een pubquiz. Werkplezier en collegialiteit staan bij ons voorop.”

Kraamzorg aan de Vecht is op zoek naar uitbreiding van het team. Er wordt niet alleen gezocht naar gediplomeerde kraamverzorgsters, maar ook naar mensen die de opleiding willen doen. “Wij zoeken (leerling-)kraamverzorgende die kennis en kunde belangrijk vinden, maar ook collegialiteit en werkplezier zoeken. Zij hoeven niet uit Weesp te komen: Amsterdam, het Gooi of Almere zijn ook helemaal goed.” Bel of app voor meer info naar 06-29247595 of mail naar info@kraamzorgaandevecht.nl.

Uit de krant