Pampus Media House zoekt een administratieve kracht.
Pampus Media House zoekt een administratieve kracht. Foto: PMH

Werken bij Pampus Media House

Vacaturenieuws

In Weesp is het Pampus Media House gevestigd, een dynamisch bedrijf dat op zoek is naar een enthousiaste, gedreven administratieve medewerker. Wat voor jou? Reageer dan snel!

Pampus Media House bestaat uit vier gespecialiseerde bedrijven, die actief zijn op het gebied van beeld- en contentcreatie voor marketing en e-commerce. De eerste zijn de Impact Studios: fotografiespecialist die productfotografie en data gathering verzorgt voor aansprekende modemerken en retailers. 

Het tweede bedrijf is de Edge Company: creatief expert voor high-end beeldbewerking en beeldretouche. Vervolgens heeft Pampus Media House Retail Production Services in huis. Dit bedrijf vervaardigt de content voor repeterende marketingproducties en POS-promomaterialen voor retailers. Het vierde bedrijf is Linx-IT Solutions: ontwikkelaar van portals en cloudsoftware voor retailtoepassingen en fotografiemanagement.

Wie onderdeel wil uitmaken van een dynamisch bedrijf en administratieve skills heeft, kan contact met Pampus Media House, Pampuslaan 76-82, 1382 JR in Weesp, info@pampusmediahouse.com, of bel naar 0294 465000. 

Uit de krant