Ook op deze redactie wordt gewerkt met Pubble.
Ook op deze redactie wordt gewerkt met Pubble. Foto: Flensborg Avis

500 kranten uit Weesp?

Vacaturenieuws

Even checken: klopt het dat er elke week meer dan 500 kranten en magazines gemaakt in Weesp? Inderdaad, in zekere zin wel ja!

Want in heel Nederland maken uitgevers dagbladen, weekkranten, magazines, websites en apps met het productiesysteem Pubble. En dat wordt ontwikkeld in Weesp. 

Advertenties, artikelen, foto’s, opmaak: bij uitgevers komen allerlei stromen samen. Lekker dynamisch en hectisch dus. Tegelijk is het zaak om het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren. Pubble automatiseert al die processen en brengt ze naadloos samen. Dat maakt het makkelijk! Zo besparen uitgevers tijd en geld.
Pubble is ruim 10 jaar geleden ontwikkeld op de werkvloer van Enter Media in Weesp. Daardoor ‘spreekt’ het productiesysteem dezelfde taal als de mensen die ermee werken. Nu is het Weesper bedrijf de marktleider in Nederland. Een andere succesfactor is dat Pubble constant doorontwikkelt en de nieuwste technieken omarmt. Het is een van de redenen waarom werken bij Pubble zo uitdagend blijft. Er is ruimte voor (aanstormende) ontwikkelaars, maar ook voor een junior op de helpdesk. Zie de vacatures in deze krant.

Uit de krant