JUMO is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers.
JUMO is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Foto: Brian Elings

Techniek verveelt nooit

Vacaturenieuws

JUMO is één van de leidende producenten in de industriële sensor- en automatiseringstechniek. “Het grootste deel van het succes van JUMO hebben we te danken aan onze mensen. Wij bouwen op de kennis en ervaring van onze huidige medewerkers en verwelkomen hierbij ook graag kennis en kunde van nieuwe collega’s,” aldus een woordvoerder.

JUMO is daarom altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers in het team waar betrokkenheid, samenwerking en ontwikkeling voorop staat. Voor JUMO maakt het veel minder uit hoeveel ervaring iemand meebrengt. “Veel belangrijker voor ons is de vraag wat iemand wil leren. Wij kijken veel verder dan de achtergrond van de (nieuwe) medewerker. Het is voor ons veel belangrijker om te kijken naar hoe iemand is en hoe diegene wil worden.”
JUMO werkt graag samen met met betrokken en gemotiveerde mensen. “Echte teamplayers zijn welkom bij JUMO, met hen wordt graag gebouwd aan glanzende carrières.”

Bijblijven

Wie denkt dat werken in de techniek op den duur gaat vervelen heeft het mis, want werken in de techniek is heel divers en nooit saai. Ook voor mensen die niet eerder een technische functie hadden. “Bijblijven is wel belangrijk en daarom ondersteunen we onze medewerkers en werken we aan het ontwikkelen van hun ‘sensor’ voor techniek.”

Enthousiast geworden? En lijkt het je leuk om het team van JUMO te versterken? Kijk dan voor meer informatie op www.jumo.nl, of kom langs voor een kop koffie. 

JUMO Meet- en Regeltechniek is gevestigd aan de Rijnkade 18 in Weesp, telefoon 0294-491491.

Uit de krant