De Derde Helft-BEL viert feest.
De Derde Helft-BEL viert feest. Foto: Aangeleverd

De Derde Helft-BEL viert feest: ‘Dit kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan’

Evenementen

BEL - De Derde Helft-BEL bestaat bijna twee jaar, en dat is volgens de vereniging genoeg reden voor een feestje.

De Derde Helft-BEL is een activiteitenprogramma in en om de sportkantine van SV Laren ‘99, georganiseerd door en voor 55-plussers woonachtig in een van de BEL-gemeenten. “Er worden sociale, sportieve en culturele activiteiten georganiseerd met als doel mensen bij elkaar te brengen en van de sportvereniging een gezellige ontmoetingsplaats te maken. De activiteiten komen tot stand op basis van de wensen van de deelnemers”, laat Irmy Vos van de vereniging weten.

Honderdste keer

Onlangs organiseerde het initiatief voor de honderdste keer een activiteit. “Dit konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit jubileum hebben wij gevierd door alle deelnemers te trakteren op een overheerlijke Petit Fours. Na een korte toespraak van voorzitter Jacques Vos en koffie met deze lekkernij, startten alle deelnemers met de activiteiten”, aldus Vos.

(Tekst loopt verder onder de foto)


Petit Fours voor alle deelnemers. - Foto: Aangeleverd.

Biljartkampioen 

Ook biljarten wordt mogelijk gemaakt door de Derde Helft-BEL. Het tweede seizoen zit er net op en de winnaars zijn bekend. “De eerste plek is dit jaar wederom voor Cees van der Veer. Jaap Majoor is op de tweede plaats geëindigd en Cock Smit werd derde”, laat Vos weten. De heren kregen hun prijs uitgereikt door voorzitter Jacques Vos.


De prijzen worden uitgereikt. - Foto: Aangeleverd

Uit de krant