Bart Vos wordt lijsttrekker.
Bart Vos wordt lijsttrekker. Foto: Groen Laren

Groen Laren geregistreerd als politieke beweging voor gemeenteraadsverkiezingen

Politiek

LAREN - De politieke partij Groen Laren is volgens publicatie in het Gemeenteblad van Laren op 23 december 2021 officieel geregistreerd als politieke beweging. Daarmee ligt voor Groen Laren de weg open voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart aanstaande.

“Groen Laren is de jonge groene scheut aan de politieke boom van Laren. Groen Laren wil op de onderwerpen gevolgen van de klimaatverandering, biodiversiteit, betaalbaar wonen, jeugd en duurzaam ondernemen het verschil maken in de Larense politiek, als platform voor progressieve denkers en doeners”, aldus de partij.

Samen
“Doel is beleid te maken dat dicht bij de burger staat, vanuit de kernwaarde van ons brinkdorp: samen verantwoordelijk, samen beslissen, samen doen. Een beleid voeren dat verstandig omgaat met financiën en gemeentelijk bezit om maximaal invloed te hebben op de toekomst van het dorp.”

Op dit moment is Groen Laren druk doende de laatste hand te leggen aan het verkiezingsprogramma en de kieslijst, waarvan gemeenteraadslid Bart Vos de lijstrekker zal zijn.

Uit de krant