Leerlingen genoten in de pauzes van het mooie weer en elkaars gezelschap.
Leerlingen genoten in de pauzes van het mooie weer en elkaars gezelschap. Foto: Bob Awick

Leerlingen weer allemaal welkom op Laar & Berg

Algemeen

LAREN  - Leerlingen van Laar & Berg en de International School (IS) Laren, beide onderdeel van de Alberdingk Thijm Scholen, konden gisteren weer allemaal tegelijkertijd naar school.

“Onze scholen hebben de leerlingen met open armen ontvangen na zo’n lange tijd van afstandsonderwijs, halve klassen en hybride onderwijs. Hoe mooi het ook is dat we al die mogelijkheden hebben, de kracht van een school is de bruisende community waar jonge mensen bij elkaar komen om met elkaar te leren en plezier te hebben”, aldus Saskia Makker - Velthuis, bestuursvoorzitter van Alberdingk Thijm Scholen.

Veilig
“Leerlingen en docenten keken daar enorm naar uit. We denken ook dat het nu met de beschikbaarheid van zelftesten voor zowel medewerkers als leerlingen en door goed te ventileren ook veilig kan. Bovendien stijgt de vaccinatiegraad onder docenten nu hard.”

Loes IJkelenstam, rector Laar & Berg en IS Laren vult aan: “Met veel plezier hoorden wij afgelopen weekend dat we maandag weer alle leerlingen op school mochten ontvangen. We zijn blij alle leerlingen weer in de klas te hebben en live les te kunnen geven.”

Uit de krant